image
Мислите дека сте најдобри, безгрешни, агресивни сте... значи и не сте баш умни!
Вечер
Постојат различни луѓе, со различен коефициент на интелигенција. Скоро секој се смета себеси за интелигентна личност, но не е секогаш лесно да се процени сопствената интелигенција. А интелигенцијата е доста важна, помеѓу останатото, и во професионален контекст, каде брзиот ум може да значи многу. Но помалку паметните луѓе често имаат навики кои ја издаваат нивната глупавост, и кои често може да бидат катастрофални. 1. Помалку интелигентните луѓе ги обвинуваат другите за сопствените грешки

Курсеви

(MKD)

50.2848
61.5436
52.3152
40.2588
69.8645
0.4537

Валутен Пазар

USD/CHF
0.9612
EUR/USD
1.2239
GBP/USD
1.3894
USD/JPY
110.8327
EUR/CHF
1.1764
EUR/AUD
1.5287

Игри