image
Apple се припрема за најголемата продажба до сега!
GSM.mk
2017 ќе биде една од најпрофитабилните години за Apple. Возбудата околу новата верзија на iPhone за десетгодишнината од неговото постоење е огромна, откако компанијата најави новиот уред дека ќе биде со тотално различен дизајн....Иако има уште 7 месеци до неговото излегување, веќе се појавија голем број гласини за изгледот и карактеристиките на новиот iPhone. Смартфонот треба да е целосно изработен од стакло со флексибилен OLED дисплеј и сензор за отпечатоци вграден во екранот. Поради сите премиум спецификации, Apple планира да продаде рекорден број единици од iPhone 8 и затоа компанијата изјави дека неговото производство тројно ќе го зголеми. Ова значи дека Apple очекува или огромна бараност за уредот, или планира порано да го претстави, иако, сега за сега, нема никакви изјави за промена на датумот на претставување на iPhone 8.Ние го чекаме со нетрпение, а вие? :)

Курсеви

(MKD)

55.0349
61.4905
55.9768
38.6781
68.4521
0.5089

Валутен Пазар

USD/CHF
0.9832
EUR/USD
1.1173
GBP/USD
1.2438
USD/JPY
108.1448
EUR/CHF
1.0985
EUR/AUD
1.5898

Игри