image
Тајните пораки кои ги кријат британските патишта
Факултети
Благодарение на тајните и скриени пораки вметнати во патиштата и тротоарите во Британија, денес луѓето со попречен вид или било каква состојба која им предизвикува потешкотии при движењето, тие можат полесно да се движат.

Курсеви

(MKD)

50.2848
61.5436
52.3152
40.2588
69.8645
0.4537

Валутен Пазар

USD/CHF
0.9612
EUR/USD
1.2239
GBP/USD
1.3894
USD/JPY
110.8327
EUR/CHF
1.1764
EUR/AUD
1.5287

Игри