image
Бесплатни апликации кои ќе ви го олеснат секојдневието
GSM.mk
Технологијата постои за да ни го олесни животот, да ни го скрати времето потребно за доаѓање до информациите, како и да ни помогне да бидеме брзи и поефикасни..1. TimefulКалендар и „to do“ листите не се ништо ново, но оваа апликација која во моментот е достапна само за iOS, содржи алгоритам кој ги учи нашите навики и со тек на време сугерира, како поефикасно да го трошиме времето и да ги завршуваме задачите.2. HuminИдеално решение за сите оние кои живеат со брзо темпо, среќаваат многу луѓе и им ги памтат лицата, но не успеваат да ги сместат во контекст. Апликацијата преку телефонскиот број ги скенира контактите и овозможува пребарување на клучните поими поврзани за личноста. Достапна е за iOS и за Android.3. AudioShotПраќајте им музика на пријателите на чат од било кој сервис преку оваа надградба за iOS.4. WiperСтанува збор за апликација за сигурна комуникација која нуди опција за бришење на разговорите од двете страни, а сега овозможува и користење на Bitcoin - како и негово праќање, примање и чување. Достапна е за iOS и Android.5. DoОд IFTTT веб сервисот доаѓа едноставната апликација Do, која овозможува некоја покомплексна задача да ја извршите преку стискање на само едно копче. Достапна е за iOS и Android.Извор: kajgana.com

Курсеви

(MKD)

54.8671
61.4896
55.0193
37.7167
69.0739
0.5061

Валутен Пазар

USD/CHF
0.9972
EUR/USD
1.1207
GBP/USD
1.2589
USD/JPY
108.4116
EUR/CHF
1.1176
EUR/AUD
1.6303

Игри