image
Најголемите новитети во Android N!
GSM.mk
Следната верзија на Android ни носи огромен број на подобрувања и новости, па решивме да ги извадиме најголемите и најважните од нив. Да погледнеме....1. Unicode 9 поддршка и нови емот-икони.2. Google Assistant - конкуренција на Siri3. Clear all копче за апликациите4. Instant AppsОва е една од поголемите промени - кога ви треба апликација за да видите нешто, наместо да ја симнувате, едноставно делови од неа се лоадираат за да ја извршите акцијата.5. VR интерфејс6. Групирани нотификации, наместо прикажување на истите хронолошки7. Повеќе опции во Quick Settings8. Night Mode9. Data saverОва е опција за намалување на трошењето на 3G/4G интернет преку оптимизирање на сите содржини.10. Калибрација на екранот18. Зумирање на екранот

Курсеви

(MKD)

54.1275
61.4997
54.2182
38.7058
69.6486
0.4936

Валутен Пазар

USD/CHF
0.9983
EUR/USD
1.1362
GBP/USD
1.2868
USD/JPY
109.6586
EUR/CHF
1.1343
EUR/AUD
1.5889

Игри