image
Скопските возачи во царството на хаосот
Off.net
Тоа што ние го правиме со онаа рубрика за архивирање на медиумскиот треш со кој сме затрупани, Никола Спасеноски (најдобро!) го прави за скопските возачи и нивното поимање на сообраќајната култура. Го имаме неговото најново видео пакетче немогучности.

Курсеви

(MKD)

54.1275
61.4997
54.2182
38.7058
69.6486
0.4936

Валутен Пазар

USD/CHF
0.9983
EUR/USD
1.1362
GBP/USD
1.2868
USD/JPY
109.6586
EUR/CHF
1.1343
EUR/AUD
1.5889

Игри