image
Најдобриот тим за 2013
24Фудбал
Познати се 11. фудбалери кои го сочинуваат FIFPRO WORLD XI тимот за изминатата година.

Курсеви

(MKD)

54.1275
61.4997
54.2182
38.7058
69.6486
0.4936

Валутен Пазар

USD/CHF
0.9983
EUR/USD
1.1362
GBP/USD
1.2868
USD/JPY
109.6586
EUR/CHF
1.1343
EUR/AUD
1.5889

Игри