image
Професионални играчи “Call of Duty” заработуваат многу пари
SkopjeId
Според податоците собрани од страна на новинар за е-спортови Емил Хиксон, 33 играчи заработиле повеќе од 10.000 долари во осумте [...]

Курсеви

(MKD)

54.649
61.4911
53.8215
38.9949
70.9567
0.4883

Валутен Пазар

USD/CHF
1.0154
EUR/USD
1.1252
GBP/USD
1.2984
USD/JPY
111.9169
EUR/CHF
1.1425
EUR/AUD
1.5769

Игри