image
Што би се случило доколку Сонцето згасне?
SkopjeId
Астрономите за оваа година предвидеа врв на соларниот циклус или соларен максимум, но што би се случило доколку Сонцето едноставно [...]

Курсеви

(MKD)

54.649
61.4911
53.8215
38.9949
70.9567
0.4883

Валутен Пазар

USD/CHF
1.0154
EUR/USD
1.1252
GBP/USD
1.2984
USD/JPY
111.9169
EUR/CHF
1.1425
EUR/AUD
1.5769

Игри